Co. van de de Reinigingstechnologie van de Dongguanklimop, Ltd.

     .................................................................................

                              De verse Lucht is Onze Opdracht

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Wij zijn een eerbaar bedrijf; wij zullen HEPA-geen filters van een andere leverancier, slechts u kopen.

—— Geoffrey Swales

Beste Allen, De schone boete van de bankwerken, dankuwel. Vriendelijke groeten, Raymond

—— Raymond Chan

Allen trek ik het eind van deze maand terug. Het is een genoegen werkend met u in de loop van de jaren geweest. Het beste aan u.

—— Loisekoning

Allen, heeft Onze klant de luchtdouche geëvalueerd en zeer, zeer gelieve met het zijn geweest, opdracht geven wij opnieuw tot zonder aarzeling.

—— Andy Kettley

Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd. Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd.
workshop workshop Buigmoment machine Laser Machine steekproef kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Ivy
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 4 million-8 million
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

Wij zijn sinds lang gevestigd, op grote schaal, en professionele luchtfilter, reinigingsmateriaal met inbegrip van de medische fabrikant van het reinigingsmateriaal in China, specialiseren wij ons in primaire (beschikbare) luchtfilter, middelgrote luchtfilter, hepafilter, automobielluchtfilter, hepaverspreider, pasdoos, schone bank, schone cabine, geïntegreerde HEPA-filter, FFU (de Eenheid van de Ventilatorfilter), de ruimte van de luchtdouche en de werkende ruimte van de staalstructuur, laminair stroomplafond, de gootsteen van de handwas, automatische medische deur, medisch toestellenkabinet, geneeskundekabinet, verdovingsmiddelenkabinet, die Röntgenstraalkijker, werkende ruimtecontrolebord, lamppaneel, gas einddoos, de doos van de machtscontactdoos, lucht in tegenovergestelde richting schrijven de afzet, enz., het volgende is onze bedrijfvoordelen voor uw verwijzing, als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve vrij te voelen om ons te laten het weten, zullen wij altijd hier bereid zijn om u te helpen. Dank u!

 

5 voordelen van de klimop:

 

1) De klimop is één van drie de grootste luchtfilter en fabrikant van het filtratiemateriaal in de provincie van Guangdong, China.

2) Wij hebben samenwerkingsverhouding op lange termijn met de leveranciers van de kwaliteits grondstof gevestigd om de kosten te verminderen, productenkwaliteit en punctuele levering verzekeren.

3) Door de ononderbroken introductie van nieuwe technologieën, materiaal en begaafde persoon om productenkwaliteit en prestaties te verbeteren.

4) ISO-het 9001:2008 verklaarde fabrikant, zijn de Kleine winsten en de snelle winst de strategie van ons bedrijf.

5) Ons bedrijf is ooit omvat door kabeltelevisie (de Centrale Televisie van China) voor het houden van goede economische winst in 2008 (het jaar van wereld economische crisis).

Contactgegevens
Dongguan Ivy Purification Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Allen Zeng

Tel.: 86-18664150683

Fax: 86-769-8120-5530

Direct Stuur uw aanvraag naar ons