Bericht versturen
aboutus

lopende band

Onthaal aan onze installatie, waar wij vervangingen de van uitstekende kwaliteit van de luchtfilter voor diverse industriële toepassingen veroorzaken. Onze overzichtsproductielijn wordt ontworpen om maximumefficiency en productkwaliteit, van grondstoffen aan definitieve verpakking te verzekeren.

OEM / ODM

Onze opdracht moet klanten van superieure producten en de diensten voorzien om hen te helpen in hun ondernemingen slagen. Ons dit bereiken, stelt een team van hoogst bekwame beroeps tewerk die aan het ervoor zorgen worden toegewijd dat de klanten van de beste producten en de diensten genieten. Het bedrijf heeft ook een professioneel team van ingenieurs en ontwerpers die tirelessly werken om innovatieve verlichtingsproducten te ontwerpen en te ontwikkelen die markt aan behoeften voldoen en OEM en ODM steun voor klanten verlenen.

R & D

De klimop is geëngageerd aan het verlenen van uitstekende klantenservice en steun aan klanten. Het professionele team van Klimop is altijd beschikbaar aan aanbiedings technische bijstand, productaanbevelingen, en professionele raad die aan klant-specifieke behoeften voldoen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Allen Zeng
Tel. : 86-18664150683
Fax : 86-769-8120-5530
Resterend aantal tekens(20/3000)